Pravno obvestilo

Brez garancije

MordiCom ne daje garancije o ustreznosti informacij, ki jih spletna stran vsebuje. Vsi dokumenti, informacije in materiali so na razpolago brez vsake garancije ter brez pogodbenih in zakonskih jamstev. Dokumenti in/ali informacije in materiali lahko vsebujejo morebitne tehnične nepravilnosti ali tiskovne napake. Spremembe so bile postopoma dodane k informacijam; te spremembe so bile dodane v objavo kadarkoli brez obvestila.


Omejitev odgovornosti

MordiCom ne bo v nobenem primeru odgovoren za vsako direktno, indirektno, slučajno, ekonomsko ali posledično škodo, ki izvira iz uporabe ali nepravilne uporabe informacij, programov in materialov, ki jih ponuja, četudi je obstajala možnost za takšno škodo.


Povezave do strani tretjih oseb

Vse povezane strani na to spletno stran niso pod kontrolo MordiCom-ma, zato MordiCom ni odgovoren za vsebino povezanih strani, niti do povezav in sprememb, ki jih vsebujejo te strani.

MordiCom daje na razpolago zgolj povezave na te strani le v prijazno uporabo in te povezave ne vsebujejo odobritve s strani MordiCom-a.


Blagovne znamke

Vse ostale blagovne znamke, trgovska imena ali imena podjetij, ki so tu navedena so lahko blagovne znamke ali registrirane blagovne znamke teh lastnikov.


Avtorske pravice

Avtorske pravice © 2024 MordiCom d.o.o.
Vse pravice, ki niso izrecno dovoljene, so pridržane.


Kontakt

MordiCom d.o.o. - informacijske tehnologije

Ulica Matevža Veluščka 11,
5250 Solkan, Slovenija


Tel. +386 (0)5 330 03 60
E-naslov: info(at)mordicom(dot)si
vCard: Prenesi vCard

IBAN: SI56 6100 0000 6808 971
( Delavska Hranilnica )
ID za DDV: SI82382905